Du er her. #1 - Foreningswebsite > Aktiviteter > Opskrifter > Supper

Supper

Seneste opskrifter

Vildtsuppe kogt på hals af råvildt

Noget af det bedste kød på et stykke hjortevildt er halsen, et stykke af dyret, som af en eller anden grund er stærkt undervurderet, og det er synd. Her får du opskriften på en god, stærk vildtsuppe, som er ganske enkel at lave.
 Læs opskriften, klik her

Fasansuppe – Royal Game Soup

Til 6 personer

1 Fasan, flået, alternativt 2 fasaner u/brystfilletter

2 små gulerødder

2 løg

2 fed hvidløg

25 g smør

25 g olie

1 tsk. timian

1 tsk. rosmarin

½ tsk. Peber

Salt

1 dl tomarkonc.

2 l lys bouillon

2 dl piskefløde

1 dl tør sherry, alternativt madeira

 

Skær gulerødder i skiver, hak løg og hvidløg og svits i sydende smør og olie i suppegryden. Tilsæt krydderier, tomatkonc. og fasanen, og lad det snurre yderligere ca. 10 min.

Hæld bouillon ved og lad det koge sagte ca. 45 min. Tag fasanen op, pil kødet fra benene og skær i små stykker.

Si suppen, hæld tilbage i gryden, tilsæt fasankødet, piskefløden og sherry, smag til med salt.

 Serveres så varm som muligt.

Server evt. flutes, kuvertbrød eller tilsvarende til. Suppen kan evt. legeres med nogle æggeblommer, 2-4, rørt op i fløden, men så må suppen ikke koges op efter tilsætning, kun varmes forsigtigt.

Indsendt af Per Krenk