Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

Nyheder

03-08-2020: Hvem var Annie Oakley?


Hun er en af de bedste skarpskytter, der har eksisteret, og hun levede i den grad op til navnet Watanya Cicilla, som Sitting Bull gav hende. Det betyder ”lille sikre skytte”.

03-08-2020: Find lækre vildtopskrifter


Få inspiration til spændende tilberedning af dit vildt. Fra hjorte- og fuglevildt, vildsvin, hare, mv. Velbekomme!

31-07-2020: Stadig ledige dagjagter på statens arealer


Siden medio juli har Naturstyrelsen udbudt dagjagter i naturområder rundt om i landet. Mange jagter er allerede udsolgt, men der er stadig muligheder.

31-07-2020: Tilmelding til jægerforbundets trofæopmåling


Den officielle efterårsopmåling af europæiske trofæer af hjortearterne kron- då- sika- og råvildt samt muflon, vildsvin og ræv foretages på følgende 14 steder.

30-07-2020: Augustnummeret af Jæger er ude


Så blev det efterhånden sensommer, og vi er klar med nye historier i seneste nummer af Jæger. Læs den gratis appetitvækker her.

30-07-2020: Lang ventetid på våbentilladelser


Mange jægere, som lige nu går og venter på deres våbentilladelse, må væbne sig med tålmodighed. PAC lover at sætte alt ind på at indhente det forsømte efter ferien.

29-07-2020: Husk augustjagten på grågås


Der er ellers ikke så meget at jage om sommeren, men om et øjeblik går augustjagten på grågås ind. Muligheden for at jage grågås i august fortsætter nemlig. Det betyder også, at det allerede er på tide at indsende vinger til vingeundersøgelsen!

28-07-2020: På jagt i Edens Have


Hvert år arrangerer projekt Bliv NaturligVis sommercamps for børn rundt om i landet. Én af dette års sommerlejre foregik i Hellebæk Skov ved Ålsgårde.
 
 
Side 1Side 2