20-02-2018: Pragtfulde Polen

Det store østeuropæiske land fastholder positionen som danske jægeres foretrukne rejsemål. Mange tusinde jægere gæster Polen hvert år. Læs her om mulighederne samt fordelene og ulemperne ved de to forskellige måder at købe en jagt på: som fastprisarrangement eller efter prisliste.

19-02-2018: Råvildtsygen undersøges

Efter 14 år med ”råvildtsygen” er vi ikke blevet nævneværdigt klogere på ”sygdommens” anatomi. Derfor igangsættes nyt forskningsprojekt, støttet af jagttegnsmidlerne og 15. Juni Fonden, der skal gøre os klogere på emnet.

19-02-2018: Vinderklasseprøver forår 2018

Læs om forårets vinderklasseprøver her.

16-02-2018: Test: Browning T-Bolt .22 LR

Test af rågejægerens rappe værktøj: Danmark er ikke et land med store mængder af vildt, hvor der er udpræget behov for en salonriffel, set i forhold til lande med store mængder af kaniner eller forskellige skadevoldende jordegern, men en stor skare af rågejægere blandt danske jægere skatter salonriflen. Vi ser nærmere på en riffel i det midterste prissegment.

15-02-2018: En del af DOF’s forsvundne fugle kan findes i DJ’s Markvildtindsats

DOF har offentliggjort beregninger, der viser, at cirka 3 millioner fugle er forsvundet fra det åbne land i de sidste 40 år. Det skyldes mindre natur i landbrugslandet. En udfordring som Jægerforbundets Markvildtindsats er med til at bekæmpe.

14-02-2018: H.K.H. Prins Henrik er død

Det er med stor sorg, at Jægerforbundet har erfaret, at vores mangeårige protektor H.K.H. Prins Henrik er gået bort. Hele forbundet sender vores kondolencer til kongefamilien.

14-02-2018: Prins Henrik er død

13-02-2018: Social tøndeskydning i jagtforeningen

I Asmild-Tapdrup Jagtforening skulle man lige have afgjort, hvem der var årets kattekonge – inden jægernes fastetid for alvor begynder.