09-05-2018: Ny organisation for de stående jagthunde på plads

FJD, DKK og DJ har fastlagt vedtægterne til en ny organisation for de stående jagthunde. Organisationen erstatter fra 1. januar 2019 DJU.

07-05-2018: Videohilsen fra den nye minister til jægerne

Nyudnævnte miljø-og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensens første officielle hilsen går til jægerne. I en video takker han Danmarks Jægerforbund for et godt samarbejde. Han takker samtidig Jægerforbundet for at bakke op om regeringens vildsvinepolitik. Jeg ved godt, det ikke er nemt, siger han.

07-05-2018: DN: Jagt er aktiv naturforvaltning

Den nye præsident i Danmarks Naturfredningsforening, Maria Reumert Gjerding, rækker hånden frem til et tættere samarbejde med Danmarks Jægerforbund og kalder jagt for aktiv naturforvaltning.

05-05-2018: Sølvnål til Jens Bjørn

Afgået hovedbestyrelsesmedlem i Danmarks Jægerforbund Jens Bjørn Andersen modtager forbundets æresbevisning Sølvnålen.

05-05-2018: Jagtforeningerne er Jægerforbundets fundament

Så er Danmarks Jægerforbunds ordinære repræsentantskabsmøde i Vingstedcenteret slut.
Der var fokus på større nærhed til medlemmerne, strukturændring, de politiske resultater i 2017 og fremtidens vildtforvaltning.

05-05-2018: Vestsjællands Jagtforening modtager intern Jægerpris

Vestsjællands Jagtforening blev tildelt JÆGERPRISEN 2018 for den modige fusion foreningen har gennemført i 2017. En fusion og et tiltag som er med til at sikre en stærk og fremtidssikret jagtforening.

05-05-2018: Dyrlæge Mariann Chriél modtager Jægerprisen

Chefkonsulent og dyrlæge ved DTU Veterinærinstituttet Mariann Chriél modtager Danmarks Jægerforbunds eksterne Jægerpris.

04-05-2018: Deltag i en spørgeskemaundersøgelse og vind

Nyjægermentor.dk har lavet en spørgeskemaundersøgelse om de danske jægeres medievaner. Undersøgelsen tager få minutter, og du kan vinde et gavekort til jagtudstyr.