Diverse

Eight custom pagelist templates to customize how pages are displayed all over your website.
Autonav custom templates for the header body and footer
Shows you how text and font attributes are displayed all throughout this theme
Pagetype variations to give you a very flexible theme
COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK HOS [ FIRMA ELLER PERSONNAVN ] Introduktion Når du besøger vores website bliver der indsamlet oplysninger om dig, som bliver brugt til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at skabe mere værdi hos de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der bliver indsamlet oplysninger om dig, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. I de nedenstående afsnit har vi uddybet, hvad det er for informationer, der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem. Cookies Hjemmesiden anvender "cookies", som er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med formålet at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan dog ikke indeholde skadelig kode som fx. virus. Det er muligt for dig at slette eller blokere for cookies. Det kan du gøre ved at følge denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering Hvis du følger vejledningen og sletter eller blokerer cookies, så vil de annoncer du ser kun blive mindre relevante for dig, mens de vil optræde hyppigere. Du kan samtidig også risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, som du ikke kan få adgang til. PERSONOPLYSNINGER Generelt Personoplysninger er alle former for informationer, som i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, så indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Det sker f.eks. ved helt almindelige interaktioner på hjemmesiden som fx at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i en konkurrence/undersøgelse, registrere dig som ny bruger/abonnent eller ved øvrig brug af services eller køb via vores hjemmeside. Vi indsamler og behandler typisk følgende slags oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke og selv indtaster informationerne, behandler vi desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det sker typisk i forbindelse med, at du opretter et login eller ved køb på siden. Sikkerhed Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant. Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Formål Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have mest relevans for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere dig de services, du har efterspurgt, som fx at modtage nyhedsbreve. Derudover anvender vi oplysningerne til at optimere og forbedre vores services og indhold. Periode for opbevaring Vi opbevarer oplysninger i det tidsrum, som er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige eller relevante. Perioden afhænger af, hvilken karakter oplysningen er og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at give en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Videregivelse af oplysninger Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang oplysningerne er kendt, og såfremt vi benytter os af tredjeparter. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om Cookies ovenfor. Oplysningerne bliver anvendt til målrettet annoncering. Vi benytter derudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vegne af os og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.m. vil kun ske, hvis du selv giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Indsigt og klager Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: Formand Edvard Vemmelund. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse. Udgiver Websitet ejes og publiceres af: Givskud Jagtforening Riismarksvej 8 7323 Give
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
A list of questions and answers relating to a particular subject, especially one giving basic information for users of a website.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
Kontakt os indhold
Dette er en nyhed om fremtidens geværer Dette er en nyhed om fremtidens geværer Dette er en nyhed om fremtidens geværer Dette er en nyhed om fremtidens geværer Dette er en nyhed om fremtidens geværer
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
Next and previous buttons to help you navigate from page to page.
Stig Jørgensen kommer og deler ud af sine erfaringer med opbygning og vedligehold af ”baitpladser” samt hvilket grej der er nødvendigt.
Tag styles that help you brighten up your pages. Choose the style you want and apply.
Beautifully animated icons for your pages. Share your website with style.
Resultatlister fra kvalifikationsskydningen i jagtfeltskydning d. 23. juni 2019 i Ulfborg. Forbundsmesterskabet foregår samme sted d. 22. september 2019.

VILDTPOSTEJ

 

400 – 500 g

fugle-levere

700 – 750 g

hakket flæsk eller kalv og flæsk

150-250 g

sliced bacon

200 – 250 g

Løg, skåret i fine tern, eller revet groft på jern

¼ l

piskefløde

1½ dl

mælk

1 dl

vand

ca. 50 g

hvedemel

15 – 20 g

salt

3-4 terninger

hønseboullion

4

æg

1 teske

hvid peber

1 – 1½ spiseske

Krydderiblanding: godt med merian, noget timian og evt. rosmarin

 

 

VARIATION 1

Tilsæt 2 teskefulde knuste grønne peber og 3-4 fed fintskårne hvidløg

 

 

VARIATION 2

Tilsæt 2-300 g svitsede champignon i skiver

 

 

VARIATION 3

Tilsæt frisk paprika i tynde strimler, ikke for lange, f.eks. rød, grøn og gul.

 

Fuglelevere kan være en hvilken som helst blanding fra fasan, agerhøns, duer, ænder, ryper m.fl. De lyseste, godt halvdelen, skæres i mindre tern, de mørke og lidt ødelagte hakkes lidt finere med en skarp kniv. Levere fra dykænder kan også fint anvendes, dog anbefales det at lægge dem i kærnemælk et døgns tid.

 Halvdelen af det slicede bacon skæres i tynde strimler/tern, den anden halvdel gemmes til at pynte ovenpå postejerne. Løg skæres i ikke for store tern.

 Så røres en fars på røremaskine eller evt. i hånden. Levere, hakket kød, baconstrimler og hakkede løg røres ikke for hurtigt med salt, bouillon, peber og krydderier. Fløde, mælk og vand tilsættes løbende, så væsken optages i farsen. Herefter tilsættes mel, og når mel er fordelt og optaget i farsen tilsættes til slut æg. Dertil kan så sættes ingredienser fra en af variationerne nævnt ovenfor. Smag på den og kontroller, at den er passende salt.

 Når farsen er færdig, er der 2-2¼  kg rå vildtpostej, der fordeles i postej- eller alu-forme.

 Farsen må gerne stå noget tid i formene, før de bages. Kan pyntes med sliced bacon, hele laurbærblade eller andet efter egen fantasi.

 Bages i vandbad i ovn ved 210-225 grader fra ca. 50 minutter for de lidt fladere aluforme op til 1¼ time for større postejforme.

Indsendt af Per Krenk

OPSKRIFT – SKIPPERLABSKOVS MED VILDT

 

Til 6-8 personer

 To bove og hals af råvildt, eller tilsvarende mængde kød fra andet hjortevildt

2½ l vand

150 g nitritsalt

150 g salt

1 spks sukker

 

Fire-fem dage før anvendelse lægges hals og bove, gerne skåret over i nederste led, i en saltlage af vand, nitritsalt, salt og sukker. Nitritsalt skaffes fra den lokale slagter, der godt kan overbevises om, at man kan håndtere anvendelsen af det. Kan man ikke fremskaffe nitritsalt, kan det erstattes af almindeligt salt, men så får man ikke den flotte, dybrøde farve af kødet, der ser så indbydende ud i den færdige ret.

 På dagen:

 Det saltede dyrekød

Ca. 3 kg kartofler

1 løg

½ spks hele peberkorn

2-3 bouillonterninger

3-4 laurbærblade

Salt

 Det gennemsaltede kød koges  1½-2 timer og afkøles lidt, evt. med koldt vand, til det nemt kan befries for ben, brusk, sener og hinder. Skæres herefter det regulære kød i passende tern. Kartofler og løg skæres i tern og koges i ikke for meget vand ca. 1 time med hel peber og bouillonterninger til det koger godt ud. Moses evt. yderligere til den ønskede konsistens, hvorefter kødtern og laurbærblade tilsættes og retten snurrer yderligere ca. ½ time. Smages evt. til med yderligere lidt salt.

 Serveres med groft rugbrød, rødbeder og en klat smør oveni.

Indsendt af Per Krenk

 

© 2020 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/