08-02-2019: Seminar i førskudsarbejde

Ændringer i forhold til det tidligere annoncerede omkring de kommende seminarer i førskudsarbejde.

07-02-2019: Nye ansigter - Forbundsinstruktører

Efter gennemgang af mange kvalificerede ansøgninger har Danmarks Jægerforbund nu fundet frem til 7 nye forbundsinstruktører. I tæt samarbejde med jagthundekonsulenten vil de stå til rådighed for landets jagtforeninger med hjælp og rådgivning samt arbejde på at få delt den store viden og erfaring som i dag findes ude lokalt i foreningerne.

06-02-2019: Nordjyske landbrugsforeninger sætter fokus på vildtet i landbrugslandet

I samarbejde med Danmarks Jægerforbund satte Agri Nord fokus på vildtet i landbrugslandet under deres plantefaglige dage i slutningen af januar.

04-02-2019: Havjæger-kontrol: Ikke noget at komme efter

Formanden for Danmarks Jægerforbunds strand- og havjagtudvalg, John Friborg, deltog i slutningen af jagtsæsonen i Marinehjemmeværnets kontrol af strand- og havjægere ved Lillebælt. Alle havde orden i sagerne.

04-02-2019: Evaluering af DJ Lederuddannelse – ledelse af frivillige

Krumtappen i Danmarks Jægerforbund er den store indsats de mange frivillige yder, og understøtning af den indsats er blandt andet uddannelse, herunder uddannelse i ledelse af frivillige.

01-02-2019: Indhold i Jæger, februar 2019

Februarudgaven af Jæger er nu udkommet. I dette nummer kan du for eksempel læse om agerhøns, kajakjagt og værdien af den gode jagtlejekontrakt.

01-02-2019: Jæger, februar 2019

01-02-2019: Rettelse til Jæger nr. 2, 2019

Rettelse til Jæger nr. 2, 2019, artiklen side 101.