12-09-2018: I vand til knæene

En ungjæger, William fra Glyngøre, trodser mørke, vand og drilske kommentarer fra sin mentor. Han vil bare afsted på andejagt.

11-09-2018: FM i jagtbueskydning 2018: Regn og vind slår ingen buejæger af sin pind

De højere magter havde tilsyneladende ladet vandet løbe, for regnen silede bogstaveligt talt ned over de fremmødte buejægere lørdag den 8. september. Der skulle nemlig fordeles guld, sølv og bronze inden for tre klasser ved dette års forbundsmesterskab i jagtbueskydning.

11-09-2018: Bliv en bedre dirigent - Undgå brok og kend vedtægterne

Danmarks Jægerforbunds Lederuddannelse: Ledelse af frivillige er godt i gang. Også med de frivillige moduler. Vi havde en udsendt med på en aften om dirigentens rolle.

11-09-2018: Regler og lovgivning ved regulering af mårhund

Hvor skal man begynde, hvis man overvejer at regulere mårhund? Svaret kunne være lige her, hvor vi giver dig overblikket på video.

10-09-2018: Mårhundejægere i TV2 Nord

Der var fokus på mårhundereguleringsarbejder i Nordjylland i går på TV2 Nord. Se hele indslaget her.

10-09-2018: Resultaterne af tandindsamling fra kronhjorte er udgivet

Nu kan du læse fagrapporten ’Resultater fra monitering af kronhjorteudbytte 2017/18’. Resultaterne bygger på data fra 193 krondyr. Tak til alle jer, der bidrog til indsamlingen. Med den nye sæson er der er igen plads til alle, der ikke fik afprøvet indberetningen.

08-09-2018: Bliv vært for Jagthornsmesterskabet 2020

Bliv vært for Jagthornsmesterskabet 2020 - Danmarks Jægerforbunds Jagthornsudvalg søger en blæsergruppe eller en lokal jagtforening i kreds 6, 7 eller 8, der vil være vært for Forbundsmesterskabet i Jagthornsblæsning 2020.

07-09-2018: Moderne jagttegnsmateriale til alle jægere

Danmarks Jægerforbund og SEGES arbejder konstant på at skabe et fremtidssikret jagttegnsmateriale, der som det eneste på markedet lever op til lovens krav, og som giver de kommende jægere mere end en bestået jagtprøve: Nemlig den bedst mulige ballast videre i jægerlivet. Materialet Jagttegn er derfor meget mere end en bog – og snart er vi på vej med endnu en modernisering.